21 nov 2018

BETONG REHABILITERING I GARASJENE

 

BETONG REHABILITERING I GARASJEN

Den 14. november starter arbeidene med rehabilitering av garasjen under øvre rekke (under nr 60-62-64).
Arbeidene som skal utføres er å styrke armeringen, det skal legges membran og males. I tillegg kommer det ny himling.
Arbeidene er estimert til å ta en måned, og det er ikke mulig å parkere i garasjen i denne perioden. 

Det vil bli utvidet mulighet til å parkere på gjesteplassene våre og vi har også inngått en avtale med nabobarnehagen om at vi kan parkere der mellom kl. 17:00-07:00.
For å kunne benytte deg av denne utvidede parkeringen må du henvende deg til styreleder Kai eller vaktmester for å motta et gjeldende P-kort.
I tiden det det foregår arbeid i garasjen vil det derfor være få plasser ledige for gjester. Styret henstiller gjester til beboere i sameiet å benytte gateparkering da beboerne selv må bruke gjesteparkeringen i denne perioden. 
For at entreprenøren skal kunne starte arbeidene og følge tidsplanen, er det viktig at alle rydder sin plass i garasjen, slik at det ikke er igjen gjenstander som står i veien. Store flyttbare skap har entreprenøren sagt han kan flytte for oss. Sameiet oppfordrer de som har slike skap til å fjerne gjenstander i disse skapene som kan bli ødelagt under flytting av skapene. Styret fraskriver seg ett hvert ansvar for ødeleggelser av gjenstander i skap og div som ikke blir fjerner fra garasjen når rehabiliteringen starter. 

MERK: MC og sykler i MC/sykkelrommet kan stå.

Garasjen skal være fri for biler og andre ting 14.11.18 kl. 07:00.
Har du spørsmål angående dette eller ønsker du å hente P-kort, er du velkommen til åpent styrerom første onsdag i måneden, 07.11.18. Styrerommet ligger rett innenfor garasjeporten under øvre rekke.

STYRET