25 aug 2020

Nytt fra styret - august 2020

Nytt fra styret - august 2020

 

Høsten nærmer seg og vi skulle egentlig gjennomført en dugnad. Styret har besluttet å ikke gjennomføre dugnad nå i høst pga Covid-19. 

 

Vi setter pris på at seksjonseiere gjør en liten innsats selv for å holde områdene fine. Luk litt ved hekkene, gå gjerne en liten runde og luk litt ugress andre plasser. Søppel som ligger på bakken bør også fjernes.

Ta gjerne en opprydding i gamle, ubrukte, defekte og for små sykler (store og små). 

På den måten klarer vi å holde det fint også nå i høst.

Vi får håpe vi kan ha en normal dugnad til våren. Kontakt vaktmesteren hvis dere trenger noe utstyr. Han er tilbake fra ferien mandag 23/8.

 

Bom 70-82: Styret har hatt ett nytt styremøte. Vi har fått noen tilbakemeldinger om at en låsbar bom kan være ett problem for enkelte. Vi har derfor besluttet å sette opp en bom som er lik den som var der tidligere, den lukker seg selv etter en viss tid og er uten nøkkel. I tillegg vil det bli montert fartsdempere ved lekeområdene både i øvre og nedre rekke. 

 

Planer for høsten.. 

Selv om det kun er 3-4 år siden vi hadde ett større rehabiliteringsprosjekt og bytte av treverk på terrassene, viser det seg at det er behov for å bytte flere bord nå. Dette arbeidet vil starte til uken.

Gartner vil komme i løpet av høsten. Litt trimming av busker og trær.

Det vil i løpet av kort tid bli utført betongrehabilitering der det viser seg at armering har trengt gjennom betongen.

Snuplassen utenfor nr 78 vil også bli asfaltert. Dette er en reklamasjons jobb..

Vi står i kø for å få utrettet det arbeidet vi ønsker å ha utført.

Håper dere har forståelse for at ting tar litt ekstra tid nå for tiden, det er ikke det at styret har glemt det, det handler om kapasiteten til firmaene som skal gjøre jobben.

 

Hilsen Styret.