14 mai 2020

Ny beboernettside for Stang Terrasse

Sameiet tar i bruk Vibbo. Det skal gi mer oversikt for beboerne og lettere digital kommunikasjon for styret.

Boligsameiet Stang Terrasse har tatt i bruk Vibbo, en ny nettportal-tjeneste fra OBOS. Vibbo vil etter hvert ta helt over som sameiets hjemmeside.

Vibbo vil bli sameiets nye informasjonskanal for seksjonseiere/beboere. Der vil alt beboerne trenger å vite om sameiet samles, som vedtekter, beboerreglement og oversikt over styremedlemmene. Der vil også nyheter og varsler publiseres, for eksempel om sameiets vaktmestertjeneste, når er det dugnad, om postkasser, nøkler, fellesareal osv. 

Det var også på Vibbo årets digitale årsmøte ble avholdt. Det fungerte godt, selv om det var noe som kan og bør forbedres om man skal gjennomføre årsmøtet på dette viset igjen.

Vibbo er også et verktøy som gjør det enklere for sameiets styre å varsle en eller flere (alle) beboere – per e-post eller SMS ved behov.

Alle beboerne kan enkelt registrere seg på Vibbo og holde kontaktinformasjonen sin oppdatert. I den forbindelse er det ønskelig at alle som ikke har delt sin e-post-adresse med sameiet gjør det. Per 14. mai 2020 er det 95 av sameiets 174 boligseksjoner som har en eller flere beboere som har logget på Vibbo. Det betyr at det fortsatt er 79 seksjoner som ikke har logget seg på Vibbo for første gang. Vi oppfordrer alle til å ta i bruk Vibbo!  

https://vibbo.no/stang-terrasse