17 apr 2018

MARSNYTT 2018

MARSNYTT FRA STYRET
 

 • I underetasjen av ESL 74-76 har vi blitt rammet av en stor lekkasje grunnet tett avløpsrør. Det har resultert i store ødeleggelser som vil bli utbedret de neste fire månedene.
  Det vil bli arbeidsbiler på gangveien, smuss i oppgangen, container(sekker) på plenen og støy som alt er uheldig, men også nødvendig. Vi ber beboerne som blir rammet av dette om å smøre seg med ekstra tålmodighet inntil arbeidet er over.
  For å åpne opp eventuelle tettede rør og unngå at dette skjer igjen, vil vi straks det er stabile varmegrader spyle avløpsrørene i alle blokkene. Mer info kommer.
 • Lyktene som sitter på lyktestolpene på gangveiene skal skiftes til LED-lykter. Pærene vi bruker nå er svært dyre, og vi har regnet ut at vi vil tjene inn byttet innen få år.
 • Styret har besluttet å ikke sette ut container på vårparten som beboere kan benytte seg av slik det har blitt gjort i mange år. Begrunnelsen er å spare kostnader.
  Beboere kan kaste avfall av alle slag gratis på Haraldrud gjenbrukstasjon.
 • Mangler du P-kort?
  Gjesteparkeringskort kan bestilles hos vaktmester om dine har blitt borte.
  Vi vil gå vekk i fra parkeringskort for beboere, og alle enheter vil innen kort tid motta et oblat som festes i frontruta på bilen deres. Beboere kan parkere i inntil to timer på gjesteparkeringen med oblat i ruta. Ved skifte av bil/frontrute kan nytt oblat bestilles hos vaktmester.
 • Vi har nylig opplevd innbrudd i biler som har stått parkert i garasjen med portåpneren liggende i bilen. Portåpneren har blitt stjålet og har resultert i at alle åpnerne fra garasjene under den øverste husrekka må omprogrammeres. Vi anmoder derfor alle om å ikke oppbevare poståpneren i bilen når du hensetter den i garasjen.
 • Styret har gleden av å meddele at alle Stang terrasses beboere nå får 15% avslag på trening + fri innmelding hos Fitnessmafia i Gladengveien! Fitnessmafia er et nytt og fresh treningsenter som ønsker alle beboere velkommen uansett treningserfarig. For mer info: https://fitnessmafiagym.no/

VIKTIGE DATOER:
Årsmøte 18. april
Dugnad 14. mai