13 mar 2020

Korona-oppdaterting for Stang Terrasse

Hvordan påvirker korona-situasjonen beboere i Boligsameiet Stang Terrasse? Les her.

Vi befinner oss nå i en ekstraordinær situasjon, hvor hele befolkningen er bedt om å bidra i en stor nasjonal dugnad for å minimere spredning av Korona-viruset. Hvordan påvirker det oss i Boligsameiet Stang Terrasse?

1. Vi har økt intensiteten i renholdet for en periode på i første omgang to uker, slik at renholdere kommer og vasker annen hver dag. Men du kan også bidra, ved f.eks. å blande klorvaskevann og vaske eget og gjerne også andre dørhåndtak i oppgangen din.

2. Vaktmester arbeider som vanlig, men har minimert kontakt med de andre vaktmestrene i samarbeidet på Etterstad. Hvis du trenger å kontakte vaktmester – gjør det per mobil, og hold ellers avstand.

3. Årsmøtet: Etter planen skal Boligsameiet Stang Terrasse avholde årsmøte 2. april. Det kan vi nå ikke gjøre som planlagt, men det arbeides med å få til å avholde årsmøtet digitalt. Hvis ikke vil det bli avlyst/utsatt. Dette vil det komme mer informasjon om etter hvert.

4. Vis godt naboskap i krisetid - la oss hjelpe hverandre som best vi kan! Sjekk om det er noen i oppgangen din som trenger bistand til f.eks. å handle inn matvarer. Er du syk eller av andre grunner ikke tør gå ut i disse tider, befinner du deg i hjemmekarantene og får ikke lov til å gå ut? Meld ifra til styret på stangterrasse@styrerommet.net, så vil vi forsøke å hjelpe så godt vi kan.

En oppfordring til alle: Overhold rådene fra Folkehelseinstituttet – husk god håndhygiene hele tiden, host og nys i armhule/papir og hold minst en meters avstand til andre, og overhold karantenereglene!

Ta vare på dere selv og andre hvis dere kan!